Privacy Policy

Registrerade användare:
Om du redan har ett Sauconycanadaoutlet.com-konto, logga in för snabb och enkel utcheckning. Alla dina sparade uppgifter fylls i automatiskt. Granska din beställning och slutföra ditt köp.

Express checkout för registrerade användare:
Om du redan har ett Sauconycanadaoutlet.com-konto, loggas in på webbplatsen och har angett standard faktureringsadress, leveransadress och betalningsmetod klickar du bara på "Express Checkout" och flyttar dig direkt till slutlig orderöversikt. Det är det snabbaste och enklaste sättet att handla på Sauconycanadaoutlet.com!

gäster:
Om du inte har ett Sauconycanadaoutlet.com-konto kan du checka ut som gäst. Ange din fakturering och fraktinformation, granska din beställning och slutföra ditt köp. Du får möjlighet att skapa ett konto vid utcheckningen.

Betalningsmetoder
Sauconycanadaoutlet.com accepterar följande betalningsmetoder:

visum
Mastercard
American Express
Upptäck
Paypal
Vi accepterar inte checkar, kontanter, kreditkuponger eller internationella kreditkort. Det kreditkort du anger under utcheckningen kommer att debiteras när din beställning skickas. Du måste ange ditt namn, adress och postnummer exakt som det visas på ditt kreditkortsutlåtande. Observera att faktureringsadressen måste vara en giltig adress. Vi verifierar alla kreditkort med faktureringsadressen som är registrerad på ditt kort. Av den anledningen är det nödvändigt att alla fält anges precis som de visas i ditt faktureringsutlåtande. Denna säkerhetsåtgärd tas med ditt skydd i åtanke och om ditt kort inte kan valideras kommer din beställning att avbrytas. Det är viktigt att du inkluderar ditt telefonnummer och din e-postadress om vi behöver kontakta dig om din order.

Priser, skatter och kuponger
priserna
Alla priser är CA Dollars. Vi prissätter inte matchen just nu.

Skatter
Vi samlar moms på beställningar som levereras till vissa jurisdiktioner. Beställningsuppgifterna som visas på din skärm återspeglar beräknad moms. Den faktiska avgiften till ditt kreditkort kommer att återspegla gällande statliga och lokala försäljningsskatter och kommer att beräknas vid den tidpunkt då du checkar ut. Din faktiska skattesumma kommer att inkludera rätt lokalomsättningsskatt (om tillämpligt). Om du har några frågor om skattesatsen, vänligen kontakta kundtjänst.

kuponger
Återkalla en kupongkod:

För att lösa in en giltig Saucony.com online kupong, ange koden i Kuponger och kampanjer i din kundvagn.
Du får bara tillämpa en kod per order och du måste uppfylla kraven i kupong erbjudandet för rabatten att visas.
När du har angett koden och din faktureringsinformation är klar klickar du på "Ansök", och kupongbjudandet kommer att återspeglas i din orderöversikt.
Om du hellre vill använda en annan kupong, skriv bara in en annan kupongkod och klicka på "Ansök". I de flesta fall kommer denna åtgärd att åsidosätta och ersätta kupongrabatten med den uppdaterade rabatten.
Om du vill ta bort kupongkoden klickar du på länken "Ta bort" bredvid det använda erbjudandet.