Loading...

0

You have no items in your shopping cart.

 

Sedan 1898 har Saucony tillverkat några av de finaste löparskorna, gjorda med de mest avancerade materialen och de mest innovativa teknologierna, inklusive banbrytande av att sänka hæl-till-tappdroppen på den traditionella löpskoen för en mer naturlig, snabb känsla .

Lätta, snabba och sköna. Det är enkelt att förstå varför Saucony tillhör många löpares favoritmärken. Vi imponeras av hur man ständigt producerar nya lösningar som tar din löpning ett steg i rätt riktning. Teknologiska innovationer som powergrid-stötdämpning och ISOFIT-passformen har gjort Saucony till ledare inom framtagningen av högkvalitativa sportskor. Man har även utvecklat en uppskattad hälkappa som ger stabilitet. Vi gillar hur Saucony lyckas hålla sig kvar på toppen och designa löparskor med det lilla extra säsong efter säsong. Dessutom är skorna från Saucony riktigt snygga. Härligt glada färgkombinationer har blivit något av märkets signum. Du har väl inte missat kollektionerna med coola mockadetaljer? Perfekta att bära till vardagens jeans-look!

I Sauconys sortiment finner du skor som passar såväl den glade motionären som elitlöparen. Här hittar du löparsko som avlastar och dämpar. Två viktiga egenskaper för att undvika skador. Kanske är du en erfaren löpare? Varför inte satsa på ett par lättviktsskor? De ger en riktigt fin löpkänsla och mer driv i steget. Du som är en van tävlingslöpare kanske söker ett par skor med lägre dämpning och en låg häl-till-tå-drop? Matcha med en outfit som passar årstiden. Ett par tights i funktionsmaterial, en bekväm topp och en vindjacka är en utmärkt bas. Om dessutom komplettera med värmande funktionsplagg enligt lager-på-lager principen så är du redo att springa även under den kyligare tiden på året.

Saucony slutar inte bara med skor, deras nya höst / vinter samling av kläder och accessoarer gör ingen besvikelse. Designad för att springa eller träna i gymmet, med smarta passar och snygga tryck för kvinnor, tillsammans med djärva färger och könsspecifika passar för män, hittar du massor av de trendigaste kläderna på marknaden.

Deras senaste samling sträcker sig över 300 produkter, inklusive den populära Saucony Hurricane, Saucony Guide och Saucony Omni för löpare som behöver stöd, tillsammans med Saucony Triumph och Saucony Ride och för löpare som vill ha den bästa dämpningen, och till sist den populära Saucony Kinvara-samlingen för löpare som vill ha en lättare sko att bryta dessa PBS.