Vår garanti
Tack för ditt senaste köp. Om du inte är nöjd med din beställning, skicka helt enkelt din vara tillbaka till oss gratis, eller returnera den till en företags Saucony butik nära dig. Följ instruktionerna nedan så att vi kan behandla din retur så fort som möjligt.

Skadad eller defekt produkt:
Om du misstänker att din produkt är defekt eller skadad under sändningen, vänligen kontakta vår kundtjänst direkt via e-post eller kundservice på nätet. Vi kommer att arbeta med dig för att påskynda ersättning eller återbetalning av ditt föremål.

Återvänd via post:
Vi kan endast acceptera avkastning om varorna köpte direkt från sauconyskorrea.com. Vid denna tidpunkt kan vi inte behandla avkastning från butiker och andra online-återförsäljare.

Varor ska returneras i sitt ursprungliga oskötta skick och mottas INOM 45 DAGAR FÖR ORIGINAL KÖP (fakturadatum). Beställningar som returneras bortom denna tidsperiod kommer inte att accepteras. sauconyskorrea.com förbehåller sig rätten att vägra slitna eller skadade varor.

Packa varorna i sin ursprungliga förpackning eller lämpliga kartong. Fyll i den färdiga förpackningen som finns på baksidan av originalfakturan. Fyll i medföljande returformulär. Skala och fäst både den förtryckta adressetiketten OCH den levererade förbetalda USPS-sändningsetiketten; på utsidan av kartongen.

Retur frakt är gratis. Var god behåll ditt kvitto nummer för referens och spårning. En kredit för värdet av den returnerade varan visas på det ursprungliga kreditkortet som används för att köpa varan / objekten. Vänligen tillåt 1-2 faktureringscykler för att krediten ska visas på ditt uttalande. För mer information, vänligen kontakta ditt kreditkortsföretag.

Om du inte har en förbetald returfrakt etikett, vänligen kontakta kundtjänst.

För utbyten:
Vid denna tidpunkt erbjuder sauconyskorrea.com inte utbyten. Vi föreslår att du returnerar de oönskade föremålen, efter returprocessen ovan, och lägg en ny order för ersättningsvarorna via sauconyskorrea.com. Om du behöver hjälp, vänligen ring kundservice. Vi kommer att behandla din avkastning omedelbart efter mottagandet och kreditera ditt konto för varorna.

Presentkort:
Om du betalat för ditt eller flera objekt med ett Saucony presentkort skickas ett nytt presentkort till din faktureringsadress som fylls i med återbetalningsvärdet. Om ett kreditkort användes i kombination med ett presentkort, återbetalas hela varupriset till ditt kreditkort.